pasivitate fara margini, sau lasitate????

Cine ne conduce si incotro.

pasivitate fara margini, sau lasitate????

Mesajde cyco pe 11 Sep 2010 11:13

Ma intreb: de ce oare noi, Romanii suntem asa de nepasatori?
Preferam sa asistam la unele lucruri, dar sa trecem mai departe, fara sa ne implicam in nici un fel?
Oare este chiar atat de greu sa-ti zici parerea? Oare suntem atat de distrusi psihic ca nu mai avem curaj nici macar sa vorbim ?(asta, daca l-am avut vreodata), sau suntem pur si simplu lasi ? Nu credeti ca este timpul sa ne trezim?????????
cyco

Re: pasivitate fara margini, sau lasitate????

Mesajde mikutzoo pe 11 Sep 2010 17:37

cyco scrie:Ma intreb: de ce oare noi, Romanii suntem asa de nepasatori?
Preferam sa asistam la unele lucruri, dar sa trecem mai departe, fara sa ne implicam in nici un fel?
Oare este chiar atat de greu sa-ti zici parerea? Oare suntem atat de distrusi psihic ca nu mai avem curaj nici macar sa vorbim ?(asta, daca l-am avut vreodata), sau suntem pur si simplu lasi ? Nu credeti ca este timpul sa ne trezim?????????

fii un pic mai clara, esti tipul de om panicard, care zice ceva, dar nu se stie ce...sau faci cumva politica ? daca da , atunci rusinica iti spun .
mikutzoo

Re: pasivitate fara margini, sau lasitate????

Mesajde cyco pe 11 Sep 2010 22:35

mikutzoo scrie:
cyco scrie:Ma intreb: de ce oare noi, Romanii suntem asa de nepasatori?

fii un pic mai clara, esti tipul de om panicard, care zice ceva, dar nu se stie ce...sau faci cumva politica ? daca da , atunci rusinica iti spun .

Auzi mikutzoo asa esti tu iritat de felul tau? Sau ti-ai marcat teritoriul si acum ti se pare ca esti amenint? Chiar nu poti avea un dialog civilizat? Ce te deranzeaza de fapt? Desi ma bucur ca ai facut-o, nu te forteaza nimeni sa intri in discutie! Daca te simti incapabil, mai bine stai in banca ta! Eu sincer, nu vreau sa ma cert cu nimeni, am lansat pur si simplu doua teme de discutii (pentru cei care stiu sa discute normal, sa-si spuna parerea, si sa-si sustina ideile cu argumente, dar se pare ca tu nu te numeri printre ei). Fiecare om are convingerile lui, este normal, eu, cum am mai zis,spre deosebire de tine le respect pe toate. Si acum, sa revin la acest subiect, sa-ti explic mai clar(ca intradevar, iti trebuie ceva creier sa pricepi): Ma uitam si eu pe acest forum, ce se mai discuta, ce pareri au unii sau altii, si am observat ca nu prea ai la ce sa te uiti; adica, desi sunt multi "vizitatori" oamenii nu prea au curaj, sa-si zica parerea sau poate pur si simplu nu vor sa se implice; ceea ce zic eu(e o parere), ca nu-i tocmai bine. Noi nu stim nici sa fim uniti, nici sa ne implicam, nici sa luam atitudine (aici, nu ma refer sa sari la beregata cuiva.),preferam sa stam si sa privim. Ne bucuram ca nu suntem afectati direct, si cam atat si,,,,La asta ma refeream- la atitudinea romanului in general, de la oameni lasati pe strada sa moara din cauza nepasarii, la oameni care prefera sa stea cu capul plecat si umiliti de sefi, decat sa participe la o greva, si tot asa.... Acum ai priceput? daca ai ca ai o parere, chiar te rog sa o zici, iar daca subiectul nu ti se pare interesant ar fi mai inteligent din partea ta sa te abtii (ceea ce sincer, dupa atitudinea ta de pana acum ma cam indoiesc, dar, cine stie,,, poate am o surpriza placuta). Oricum, eu te salut, si-ti doresc numai bine!
cyco

Inapoi la Politica si Administratie