Film de prezentare al orasului Macin

Discutii diverse despre orasul Macin.

Film de prezentare al orasului Macin

Mesajde marian pe 23 Noi 2008 01:47

De mult vroiam să public acest film de prezentare al orașului Măcin, Măcin - orașul munților hercinici.
Cred că sunt destul de multe persoane care nu-l știu. Este realizat și prezentat destul de bine.
marian
Site Admin

Re: Film de prezentare al orasului Macin

Mesajde Maryline pe 23 Noi 2008 15:36

Am si eu filmul acesta..si atunci cand l-am vazut prima data am avut sentimentul ca e vorba despre "alt" Macin...parca mi se parea mai frumos decat il vedeam eu zi de zi (ciudat, nu?). Ar fi frumos daca s-ar mai face un filmulet cu micile imbunatatiri pe care le-a suferit orasul :D (refacerea pietei civice, parculetzul pt copii si ce s-a mai facut p-acolo).
Maryline

Mesajde danjalea pe 13 Feb 2010 16:38

Spre rusinea mea, astazi am aflat ca exista filmul de prezentare al Macinului si pe forum. M-a rugat cineva sa i-l trimit si am reusit cu ajutorul www.transfer.ro in 6 ore si ceva. Ma bucur ca Marian s-a gandit la lucrul asta si-l felicit! Deci cine vrea sa vada filmul de prezentare, pe "Diverse", penultimul topic "Filmul de prezentare al oarsului Macin".
danjalea

Mesajde nea vasile pe 10 Oct 2010 13:11

nea vasile

Inapoi la Diverse