Salutari tuturor forumistilor..cam putini ce-i drept dar sper sa ne strangem mai multi..nu am fost niciodata o forumista(scuzati repetitia..e oricum intentionata, ma amuza prea tare termenul)dar daca parerea mea poate ajuta, o voi impartasi cu placere..m-as simti si mai bine daca ea ar fi citita de cine ar trebui, si nu doar de noi, cei care chiar am dori sa se schimbe ceva..De ceva timp, simt o bucurie imensa dar inedita in acelasi timp, atunci cand vin sau ies din casa..de ce?..nu va ganditi la o ironie subtila, chiar vorbesc serios..Spun asta pentru ca de ceva timp se renoveaza parcul..la asta chiar nu ma asteptam..renuntasem de cand m-am nascut la ideea de a mai vedea leagane, verdeata si bancute in parcul asta si spun asta pentru ca eu nu-l stiam decat din povesti antice, de pe vremea cand el chiar reprezenta ceva pentru Macin. Ma bucur pentru copiii astia multi care se intrec in a se da in topogane si leagane, pentru parintii care mai au puterea sa aprecieze ceva nou in Macin, pentru toti cei care vin sa vada ce s-a mai facut nou...
Problema vine de-abia acum..e bine ca s-a inceput treaba asta..dar daca s-ar si continua ar fi si mai bine..zic eu...si daca renovarea s-ar face si cu cap..ar fi de 2 ori mai bine..Un aspect care m-a frapat..s-au plantat magnolii si tot felul de braduleti care chiar nu au cum sa traiasca in conditiile de aici, si mai ales in umezeala din parc..din cauza Dunarii. In fine, se cam usuca multe pe acolo, pe bani multi chiar..dar..ma gandesc eu..nu era mai bine daca se gandeau la trandafiri..Mai asteptam..poate poate..asa..mi-am zis si eu offul..ce vreti, am suferit toata copilaria ca nu am avut si eu un topogan

..