gabybro scrie:bine ai venit si felicitari pt postul de nota 10
Eu am cam revenit ..Eram si pe forumul vechi . Cit despre nota 10 .. din pacate ce am scris e realitatea ..macinenii sunt obisnuiti sa taca malc si sa inghita cum altii fac averi pe spinarea lor . Deh.. de prostie nu ducem lipsa .
Uite iti mai dau exemple :
1.mergi pe florilor din centru pina la scoala 2 iar daca nu faci slalom ca pe partia de schi printre masini nu e adevarat . Fiecare parcheaza cum crede de cuvinta . Nu mai zic de 1 Decembrie unde e linie continua si se parcheaza la fel la nimereala . Avem sediu nou la Politie dar bani de indicatoare nu avem . Pe vremuri erau sensuri unice care se respectau ,limite de tonaj pe strazi ,acum merge fiecare cum ai nazare.
2.vii frumos la Macin sa te odihnesti , deh zici ca esti "la tara". Nu mug vacile ca suntem "la oras" ci motocicletele a citorva nebuni care gusta viteza pe strazile proaspat asfaltate . Deh .. sta radarul la intrare in Macin la Lukoil "in deal" sau spre Smardan care-si face norma de amenzi acolo . De fiecare data care vin aceeai poveste .
3.Era o data o fabrica de confectii .. undeva pe 1 decembrie .S-au privatizat , a luat unul a luat altul ..si s-a ales praful . Erau locuri de munca.Ma intreb fabrica aia ce o sa se intample cu ea ? Vindem masinile de cusut la fier vechi ?? daca nu s-au vandut
4. Ne-am pus tichie de margaritar fantana in centru ..

dar saraca casa de cultura ce se aude cu ea ?? E la 10 metri ,nu se vede ??? Nu mai zic de arhitectura de c ... ,concerte se tin doar la alegeri , culisele au stricat toata fata orasului ,inainte se vedea si strada spre port . Eu unul as demola scena si as avea una demontabila la rece si as face pune banci de stat si flori ,o statuie a raposatului

,cel putin pe vremea lui din cate stiu eu erau .
si exemple sunt multe .. daca ar gandi toti ca mine probabil s-ar schimba multe .Am plecat din Macin dar tot Macinean ma consider , pe buletinul meu tot Macin scrie . Cel putin eu cred ca exista un viitor .