Din pacate, recent nu am mai reusit sa vad niciun film (nou). Filmul meu preferat a ramas de pe vremea adolescentei, "A walk to remember". Este o drama, un film plangacios, de dragoste...ca pentru fete. Personajul principal feminin este frumoasa Mandy Moore, iar partenerul ei, Shane West. Pentru cei care nu cunosc subiectul filmului, voi da cateva detalii. Landon face parte dintr-un grup de rebeli ai liceului, in timp ce Jamie, fiica de preot, este o persoana simpla, ce poarta zi de zi acelasi pulover. Desi aparent e imposibil ca ei doi sa ajunga a trai o poveste de iubire, chiar asa se intampla, dupa ce cateva saptamani sunt fortati de imprejurari sa participe la diverse activitati.
Euforia iubirii si potrivirea celor doi, in ciuda contrastelor ce ii caracterizeaza, aduc, insa, un final neasteptat, dramatic, care pe mine si pe verisoara mea ne-a facut sa plangem... Am aflat, intre timp, ca reactia aceasta a mai fost traita si de altii care au vizionat filmul. Iar acum ma intreb si va intreb: cei care ati vazut filmul, ati plans?

Voi ce alte filme preferati, inclusiv ca gen?