de Macineanul pe 11 Noi 2008 13:54
George daca as sti ca esti membru al unui partid as intelege mesajul tau. Cred ca eu mi-am prezentat punctul de vedere, argumentat, pentru fiecare persoana nominalizata. Ce nu a fost clar ca pot dezvolta, in caz ca e nevoie. Cred ca am fost singurul care a depasit limita generalitatilor afirmate de unul de altul ... Respect orice opinie dar hai s-o facem toti la acelasi mod: direct si sincer. Eu imi exprim deschiderea totala. Si-apoi eu nu accept scuze de genul "am preluat o situatie cu multe neajunsuri de la vechea administratie...bla, bla..." Cand te implici, mai ales politic, te informezi in primul rand si-apoi daca te crezi in stare actionezi. Daca ai solutii le prezinti, in campanie iar daca ai convins electoratul le si aplici si daca sunt bune apar si rezultatele. Sa te lauzi cu proiecte finantate din fonduri europene in care ai fost prins doar pentru ca aceste proiecte au vizat orasele tulcene la global (implicit si orasul nostru) sau au fost repartizate fonduri de la Consiliul judetean pe principiul PSD-ul conditioneaza/preseaza Guvernul (CJT) finanteaza sunt "realizari" nesemnificative pentru care cei ce guverneaza orasul nu au niciun merit. Cel putin pana acum . Sa mai asteptam inca 3 ani si jumatate si vom vedea adevarata fata a administratiei locale. Pacatul consta ca ei se perinda iar noi (ma refer la mine si la cunoscutii mei) trecem prin vremuri din ce in ce mai greu.