ADMINISTRATIA LOCALA SI FUNCTIONARII PUBLICI

Cine ne conduce si incotro.

Re: ADMINISTRATIA LOCALA SI FUNCTIONARII PUBLICI

Mesajde Macineanul pe 11 Noi 2008 13:54

George daca as sti ca esti membru al unui partid as intelege mesajul tau. Cred ca eu mi-am prezentat punctul de vedere, argumentat, pentru fiecare persoana nominalizata. Ce nu a fost clar ca pot dezvolta, in caz ca e nevoie. Cred ca am fost singurul care a depasit limita generalitatilor afirmate de unul de altul ... Respect orice opinie dar hai s-o facem toti la acelasi mod: direct si sincer. Eu imi exprim deschiderea totala. Si-apoi eu nu accept scuze de genul "am preluat o situatie cu multe neajunsuri de la vechea administratie...bla, bla..." Cand te implici, mai ales politic, te informezi in primul rand si-apoi daca te crezi in stare actionezi. Daca ai solutii le prezinti, in campanie iar daca ai convins electoratul le si aplici si daca sunt bune apar si rezultatele. Sa te lauzi cu proiecte finantate din fonduri europene in care ai fost prins doar pentru ca aceste proiecte au vizat orasele tulcene la global (implicit si orasul nostru) sau au fost repartizate fonduri de la Consiliul judetean pe principiul PSD-ul conditioneaza/preseaza Guvernul (CJT) finanteaza sunt "realizari" nesemnificative pentru care cei ce guverneaza orasul nu au niciun merit. Cel putin pana acum . Sa mai asteptam inca 3 ani si jumatate si vom vedea adevarata fata a administratiei locale. Pacatul consta ca ei se perinda iar noi (ma refer la mine si la cunoscutii mei) trecem prin vremuri din ce in ce mai greu.
Macineanul

Mesajde georgecantea pe 11 Noi 2008 14:13

Corect.
georgecantea

Mesajde georgecantea pe 11 Noi 2008 14:20

Stai asa sa vedem cine vine acum la guvernare. Ca-ci tulcea si la primarie si la consiliul judetean si chiar si la prefectura este un singur partid, oare a mai fost asa ceva la tulcea din 90 incoace.
Stim ca politica din pacate nu inseamana altceva decat satisfacerea intereselor a unui grup de persoane, repet din pacate, ca se mai "face" si "ceva" e normal ca-ci altfel cine te mai alege.
Sincer ma uit ca vin alegerile acum la sfarsit de luna si sincer nu stiu cu cine sa votez. Nu sunt convins total. Desi uneori ma bate gandul sa nu votez nu las votul meu altcuiva.
In fine anii trec si noi ne plangem ca nu ne merge bine si asa si e' dak nu vrei sa te schimbi, sa te implici, sa gandim economic de unde sa vrem mai bine?!
georgecantea

Mesajde cristig pe 25 Mar 2009 14:00

Cand se incepe soseaua de centura?dar groapa ecologica? Ca aia de acum numai ecologica nu e?
cristig

Mesajde sorina ene pe 09 Aug 2009 23:02

George solutia este un loc de munca ,este singura care intradevar i-ti da demnitate si libertate.In ceea ce priveste rromi educatia ii poate salva mai ales pe tineri,dar cred ca sunt cuvinte mari.Eu locuiesc la Roma si sunt inscrisa la facultatea de sociologie si sper ca peste un an sa devin asistent social,si aici este aceeasi problema cu rromi. Singura solutie este scoala,invatarea unei meserii,statul nu trebuie sa devina o entitate care te intretine,in Italia se numeste asistenta,aici de multi ani se lupta impotriva ei,dar asta e o alta dicutie.
sorina ene

Mesajde 2na pe 17 Ian 2011 21:49

2na

Mesajde 2na pe 14 Feb 2011 12:30

2na

Mesajde aoileu pe 14 Feb 2011 17:13

Am fost pe-acolo de cateva ori.
Se vede diferenta de locatie...ca sa zic asa.
Mi-ar place acolo dar pe langa munca mai trebe si altceva(altcineva).
aoileu

Mesajde legionaru' pe 14 Feb 2011 18:08

asa e , nu-ti vine sa crezi , din pacate noi suntem in estul salbatic, indaratnic, s.a.m.d.
legionaru'

Mesajde nea vasile pe 28 Feb 2011 18:14

aoileu scrie:Am fost pe-acolo de cateva ori.
Se vede diferenta de locatie...ca sa zic asa.
Mi-ar place acolo dar pe langa munca mai trebe si altceva(altcineva).

ai dreptate. eu am observat ca imediat ce treci carpatii spre ardeal parca intri in alta tara. treceam prin harghita si covasna si vedeam case frumoase, curate. m-a impresionat cind am vazut o groaza de meri plini de mere pe marginea drumului si nimeni nu era urcat in ele, nimeni nu rupea crengile sa fure cit mai mult. chiar mi s-a facut ciuda pe ungurii aia la un moment dat: cum de aia pot si noi nu?
nea vasile

Anterior

Inapoi la Politica si Administratie