Locuri de distractie in orasul Macin

Ce face macineanul in timpul liber?

Locuri de distractie in orasul Macin

Mesajde marian pe 01 Aug 2008 20:04

Vin destul de rar prin Măcin, in general ar fi: restaurantul Magnolia, terasa de la Belarom și imprejurimile (hanul și clubul din Greci). Cel puțin pe acestea le frecventez eu când mai ajung prin zonă. Cei care locuiesc în Măcin să mă completeze poate am scăpat eu ceva, vreun club în Măcin, o discotecă ceva? :) Nici o sală de net măcar nu mai este, dacă nu-mi cumpăram laptop și veneam in vizită pe aici trebuia să-mi verific e-mail pe la prieteni.
marian
Site Admin

Re: Locuri de distractie in orasul Macin

Mesajde marian pe 07 Oct 2008 02:52

Am fost la Măcin în acest weekend, sâmbătă seara simţeam nevoia să-mi scot prietena la un suc. Am facut o tură de oraş, prima oprire, restaurantul Magnolia, era ora 23:15 pe uşă scria program până la 23, totuşi era deschis, urcă cineva în speranţa că fiind sâmbătă seara ar trebui sa fie deschis mai mult, dar de unde? Barmanul (de fapt era o femeie) se ruga să-i plece clienţii să închidă. Ştiind că în vara asta tocmai se facuse investiţii în acest restaurant mi-am pus intrebarea: De ce invesţii şi pentru cine dacă sâmbătă la ora 23 resturantul este închis? Când vin oamenii în acest local dacă nu sâmbătă seara? Afacerea omului, ce sa zic.
Următoarea oprire terasa Coco, de la Belarom, am trecut pe langa ea, o miresa dansa pe mese, probabil era nuntă, dacă nu era cumva furată, deci nici aici nu se putea bea un suc.
Încercarea unui mini-club a unei tinere antreprenoare în locaţia fostului restaurant a lui Duţu se închisese. Fusesem acolo acum 2 luni, dar nu a fost o investiţie bună, se pare.
Alte locaţii în Măcin, în afară de bodegi ordinare, nu prea ar mai fi, scăparea venea de la împrejurimile oraşului, aşa că am plecat spre Greci. Acolo surpriză mare, 80% din cei prezenţi erau din Măcin, aşa se justifica de ce în Măcin era aşa linişte. Maşini lângă maşini parcate pe strada clubului. Mi-am revăzut nişte colegi mai vechi, am baut un suc am mai socializat pe afară, că în interior era multă gălăgie/fum şi mulţi puştani din Greci beţi mangă. Mi-a plăcut replica unuia: "Iar m-am îmbătat!".
Cum stăteam noi la bârfă afară încep a se rupe scânduri dintr-un gard de vis-a-vis şi începe o mamă de bataie cu scânduri (cuiele incluse :lol: ), pietre, sticle, de nu ştiam unde să fugim mai repede si unde să ascundem maşina, etc. Poliţia patrula în maşina fara grijă... În cel mai scurt timp posibil "gaşca" s-a spart şi clubul a rămas aprope gol. Aşa am petrecut o minunată seară de sâmbătă seara în Măcin/Greci şi aşa reclamă am făcut prietenei mele (care nu e din zonă) oraşului şi împrejurimilor lui.

La cât mai multă distracţie cu: scânduri, sticle, pietre, cuţite poate chiar săbii, topoare şi furci :lol:
marian
Site Admin

Mesajde georgecantea pe 07 Oct 2008 12:56

Pai si se mai merita?
Se mai merita sa vii in Macin?
Sincer nu e vinovata barmanita de la Magnolia si stii de ce?
E simplu ea primeste probabil un salariu fix, iar programul e program.
Magnolia sa stii ca merge daca nu bine macar acceptabil in cursul saptamanii asa ca de ce s-ar mai deranja sambata seara pentru o bere si un suc.
Punete in situatia ei si vei intelege f. repede.
Cam asta e cu Macinul si inca ceva uite si tu ca acolo unde se duc tinerii macineni, asa zisii tineri (care in general sunt niste golani nemernici care nu fac altceva decat sa-si regleze conturile) ce iese, frumos nu?!
georgecantea

Mesajde marian pe 09 Oct 2008 23:08

Se merită că iți vezi părinții, mănânci bine la ei :D , te relaxezi, te înâlnești cu vechi colegi/prieteni (George, îmi cer scuze public pentru că nu am reușit să ne întâlnim, dar mai vin :d), dar ce e mult strică, așa că nu trebuie să stai mult pe acele meleaguri... iar Magnolia face ce știe mai bine.
marian
Site Admin

Mesajde Maryline pe 15 Oct 2008 22:53

Pt cei kre se cam plictisesc prin Macin hai sa va vand un pont: se pare ca pe 26 octombrie va avea loc un recital Body & Soul la Jijila (cred ca sunt zilele Jijilei, daca nu ma insel). Cand mai aflu ceva va voi anunta :)
Maryline

Mesajde georgecantea pe 16 Oct 2008 08:33

Corect!
Si daca si Jijila au avut bani pentru zilile comunei Macinul cum mama drakului nare?
Adik primaria aia are fonduri pentru asa ceva iar la Macin nu se poate nu, bravo!
Si cred ca la Jijila sunt la a 4-a sau 5-a editie! daca nu mai mult.
georgecantea

Mesajde paoola pe 24 Noi 2008 18:54

Ce facem eu cand ieseam in oras cu fetele cand eram licean? ... Faceam ture-ture pana la Petrom si la Busila sus. Dupa care ma opream la Gurau la terasa , sau mai apoi, la Dascalu la pizzerie.
Am avut marea dezamagire luna trecuta, cand m-am reintalnit cu o fosta prietena si colega de liceu si am constatat ca nu aveam unde sa ne ducem si sa stam de vorba.. sa povestim... Inafara de Magnolia. Atat. ...........atat????? :o
paoola

Mesajde paoola pe 24 Noi 2008 18:56

In timpul saptamanii sunt la facultate, in Galati. Daca vreau sa ies in week-end.... mda..ma duc tot in Galati...
paoola

Mesajde leutzu pe 18 Mai 2009 15:51

hmmm .... parca pe "timpuri " cand eram eu copil... parca era altfel sau erau mai multe posibilitati...
tin minte ca o luam de jos de la terasa aia "Rapid" sau cum se numea si colindam toate localurile mai de sai ca sa zic asa...ceainarie, marcomi etc etc
Oricum vara era nemaipomenit sa mergem (noaptea ) la pe malul dunarii acolo in port cu cateva beri in dotare si sa ne intindem la taclale pana tarziu ...
da... in ciuda tuturor vicisitudinilor :P era haios.. imi aduc aminte cu placere.. pt ca in vinal despre asta e vorba nu?
sa iti aduci aminte cu placere :)
leutzu

Mesajde leutzu pe 18 Mai 2009 15:53

double post for the win!
evitati greselile de ortografie... sriu pe fuga .. .sunt la munca.... viata e grea

unde dracu e butonul de edit post ca nu il vad!!!!!
macin rooolz!!!1
peace!
leutzu

Urmatorul

Inapoi la Timp liber