TURISM:Avem munti , avem Dunarea !

Avem munti, avem Dunare, ce facem cu ele?

Re: TURISM:Avem munti , avem Dunarea !

Mesajde cyco pe 11 Sep 2010 10:23

Vai,,,, ce avtivitate slaba,,,, daca aici, pe forum este asa, ne mai miram de ce merge treaba asa de greu in tara? Crinutza, deea, george,,,ce faceti,mai traiti sau ati plecat pe teren cu totii?????? :twisted: :roll: :twisted:
cyco

Mesajde danjalea pe 15 Oct 2010 10:04

Activitate slaba, pe forum. Dar sa stii, ptr. ca suntem la sectiunea "Turism", lucrurile incep sa se miste si poate cu ajutorul vostru vor fi si mai mult promovate(la CT ,TL , GL...sau pe unde mai sunteti). Am instiintat ca s-a infiintat o asociatie de turism in zona, ca se pregatesc harti turistice, ghiduri turistice, panouri de semnalizare si promovare a traseelor...CAnd vom dispune de aceste materiale vom populariza. La momentul acesta exista cateva CD-uri. Daca vrei si tu, scrie-mi si-ti trimit acolo unde ai locul de domiciliul... Toate cele bune!
danjalea

Mesajde regepsinan pe 18 Dec 2010 19:54

Draga Dan sa nu uiti sa incluzi in noua harta turistica a Macinului cartierul vesel,periferia si cartierul cetate unde turistii straini pot admira splendoarea ROMana . :lol:
Multa sanatate si sarbatori fericite tuturor. LA MULTI ANI MACINENI !
regepsinan

Mesajde sergiiuy0 pe 05 Apr 2011 22:26

NU stiu cum se face ca Romania are de toate, si aici ma refer la natura! Si dealuri, si multi, si mare si istorie, dar pacat ca nu avem oameni care sa pretuiasca asta
sergiiuy0

Mesajde danjalea pe 07 Apr 2011 14:19

Daca parcurigi materialele de pe forum, observi ca mai sunt concetateni care pretuiesc lucrurile la care faceai referire!
danjalea

Mesajde carlacs93 pe 17 Apr 2012 23:37

Eu sper sa nu se faca o obisnuinta din lucrurile acestea urate.
carlacs93

Anterior

Inapoi la Turism