Vai,,,, ce avtivitate slaba,,,, daca aici, pe forum este asa, ne mai miram de ce merge treaba asa de greu in tara? Crinutza, deea, george,,,ce faceti,mai traiti sau ati plecat pe teren cu totii??????
Activitate slaba, pe forum. Dar sa stii, ptr. ca suntem la sectiunea "Turism", lucrurile incep sa se miste si poate cu ajutorul vostru vor fi si mai mult promovate(la CT ,TL , GL...sau pe unde mai sunteti). Am instiintat ca s-a infiintat o asociatie de turism in zona, ca se pregatesc harti turistice, ghiduri turistice, panouri de semnalizare si promovare a traseelor...CAnd vom dispune de aceste materiale vom populariza. La momentul acesta exista cateva CD-uri. Daca vrei si tu, scrie-mi si-ti trimit acolo unde ai locul de domiciliul... Toate cele bune!
Draga Dan sa nu uiti sa incluzi in noua harta turistica a Macinului cartierul vesel,periferia si cartierul cetate unde turistii straini pot admira splendoarea ROMana . Multa sanatate si sarbatori fericite tuturor. LA MULTI ANI MACINENI !
NU stiu cum se face ca Romania are de toate, si aici ma refer la natura! Si dealuri, si multi, si mare si istorie, dar pacat ca nu avem oameni care sa pretuiasca asta