Să facem cunoştinţă....

Aici trebuie sa ne cunoasteam mai bine...

Re: Să facem cunoştinţă....

Mesajde lucica pe 23 Sep 2008 18:36

buna ma numesc lucica dobrila sunt nascuta in macin si din pacate de 5 ani traiesc in spania unde am o relatie stabila dar 1 data sau de 2 ori pe an nu ratez pentru nimic in lume vacanta mea acasa la parintii mei. Nu pot opina prea mult pe acest forum dar in limita posibilitatilor mele vreau sa ajut ca sa avem un oras mai bun pentru ca eu tot macineana ma simt . Felicitari lui marian pentru acest forum si sper sa il viziteze cit mai multa lume
lucica

Mesajde Maryline pe 25 Sep 2008 23:09

Hellooo...Sa ma prezint: Rotaru Marilena, 21 ani, macineanca, studenta in Bucuresti...si pt cei care nu ma recunosc dupa nume: fata Dj-ului Stanel :D
Maryline

Mesajde marian pe 02 Oct 2008 00:24

Bine aţi venit cu toţii! Așteptăm și restul prezentărilor. Cu tupeu! ;)
marian
Site Admin

Mesajde xTaZ pe 13 Oct 2008 19:41

Sall !!! ma numesc Negip Riad Denis , am 15 ani...m`am nascut in Braila insa locuiesc in Macin 8-) ...fost elev al scolii 2...actual elev al liceului Gh. Munteanu Murgoci
xTaZ

Mesajde Quark pe 17 Oct 2008 16:05

Salut ! ...cu ceva intarziere. Cristi Ciocarlan - fizician, 27 de ani, trecut prin Scoala 1, Liceul "Gh. M. Murgoci", Fac. de Fizica din Bucuresti si Scoala ei doctorala. Cam 60% din timp in Bucuresti, 30% in Geneva, 10% in Macin. Totusi in inima mea voi ramane mereu macinean. Asa ca, voi fi tot timpul interesat de viata oraselului nostru.
Quark

Mesajde georgecantea pe 19 Oct 2008 00:30

mai colegi de forum sau frati sau pretini sau parteneri de discutii cum vreti voi
veniti aici si prezentativa macar
si daca puteti puneti si o poza
hai ca se poate!
georgecantea

Mesajde Nichita pe 28 Oct 2008 00:04

Nichita daca e vb de cunostinta...e unul singur in Macin.Eu nu stiu ce caut aici...Unde e Macinul...?Am primit si eu un link si am dat click...Si mi-a apraut Macin...Cu regret m-am uitat si in buletin si scria ca m-am nascut in Macin :( ,am dat search pe Google si mi-a aparut o groapa! Mama de ce m-ai nascut in gropa???
Nichita

Mesajde Gabry pe 28 Oct 2008 02:17

Nichita scrie:Nichita daca e vb de cunostinta...e unul singur in Macin.Eu nu stiu ce caut aici...Unde e Macinul...?Am primit si eu un link si am dat click...Si mi-a apraut Macin...Cu regret m-am uitat si in buletin si scria ca m-am nascut in Macin :( ,am dat search pe Google si mi-a aparut o groapa! Mama de ce m-ai nascut in gropa???

Hai si tu Nichita acum.Nu o fi el macinul prea tare dar sa-l numesti groapa e exagerat.E locul unde te-ai nascut, ai copilarit si astea sunt cele mai frumoase momente din viata unei persoane.Chiar daca si eu tot aici unde ma stii am ramas,cand ma gandesc la Macin bun sau rau cum e ma ia o nostalgie...Si aici pe forum o sa-ti placa pt.ca suntem persoane diverse dar cu un lucru in comun:orasul natal.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde Quark pe 05 Noi 2008 19:55

Nichita, data viitoare sa-mi arati si mie gropa ta de nastere.Tu nu ai ajuns pe lume, civilizat , in spital, ca orice individ ? Grele conditii pe capul mamei tale la mom. respectiv!
Oricum, lasand gluma, de ce ai mai intrat aici si nu ai taiat orice legatura cu un trecut (posibil) intunecat ?
Quark

Mesajde Macineanul pe 12 Noi 2008 13:39

Salut Macinenilor de peste tot!
Haideti cu opiniile despre comunitatea noastra. E clar: aici este problema Macinului. Comunitatea este cea care prin felul in care gandeste si actioneaza, sau este "ajutata" sa o faca, determina toate actiunile locale, bune sau rele. Cei ce doresc binele acestei comunitati de care suntem, mai mult sau mai putin, legati sa contribuie cu experienta sa de viata, cunostintele acumulate in scoli, personalitatea sa... la binele acestei comunitati. E greu dar se poate chiar si de la distanta (pentru cei plecati). Vom gasi solutii de a prezenta opiniile, ideile s.a.m.d. astfel incat locuind aici sau venind numai in vizita schimbarile sa fie vizibile. Poate ma gandesc prea departe dar chiar ca as merge pana la initierea unui proiect pe care sa-l scrim cu totii (pe sectiuni de specialitate). Ce spuneti? Ne prindem?
Propunere de titlu: "Modalitati de crestere a coeziune comunitatii Macinene" Astept si alte idei.
Macineanul

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Comunitate