sunteti PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?

Cine ne conduce si incotro.

Re: sunteti PRO sau CONTRA legalizarii prostitutiei?

Mesajde mikutzoo pe 16 Sep 2010 20:17

mie mi-e de ajuns.....nu mai am chef de vorba despre acesat subiect....vad ca o dai in politica iar eu nu am treaba cu politica....bafta !
mikutzoo

Mesajde cyco pe 17 Sep 2010 08:34

nici eu nu am treaba cu politica dar traiesc in tara asta, si ved ca se duce de rapa in timp ce noi o ducem din ce in ce mai rau. Dar, ce sa zic??? cum vrei, oricum, eu iti multumesc ca mi-ai zis parerea ta, o zi buna, si cine stie,,,, poate ne mai "intalnim".
cyco

Mesajde marius pe 19 Sep 2010 22:27

in mare sunt de aceeasi parere cu ala micu...
e o idiotenie mai ales pentru perioada de rahat prin care trece romanica
cre'ca tare o sa dea bagaboantele bon fiscal cand o sa inacseze banutzu....
marius

Mesajde cyco pe 20 Sep 2010 21:12

Marius, multumesc mult pentru raspuns, oricum, nu cred ca avem noi puterea sa schimbam ceva, insa macar ne zicem parerea; este un exercitiu de implicare intr-o problema care mai tarziu, sigur ne va afecta ca tara. Nu cred ca este un lucru bun sa tot stam si sa privim ca simpli spectatori cum isi bat asa numitii "guvernanti" joc de noi dand fel si fel de legi aberante pe spinarea noastra.
cyco

Mesajde marius pe 22 Sep 2010 18:13

suntem prea mici sa putem schimba ceva...vorbele nu au nici o valoare,e nevoie de generatii intregi crescute cu aceleasi idei in cap.din pacate curvele si hotii sunt ”fara numar” in tara noastra,e nevoie de prea multi ani pentru a reusi sa se schimbe ceva in bine.majoritatea celor bine pregatiti prefera sa paraseasca tara si pe buna dreptate-sansele de a se afirma sunt aproape nule...
viitorul e cam negru pentru noi...
iar marea noastra problema e ca fetele practica prostitutia ilegal...cu cainii vagabonti s-a rezolvat...
marius

Mesajde cyco pe 24 Sep 2010 09:52

Mare dereptate ai, sunt in totalitate de acord cu tine. Insa sincer, nu stiu daca este un lucru bun ca ne-am plafonat si nu mai suntem in stare sa reactionam in nici un fel. Noi ii lasam pe acesti nesimtiti sa-si faca de cap. Ma uitam si acum, la Tv. in legatura cu aceste mitinguri organizate de catre sindicate, si ma intrebam: de ce oare nu au iesit toti oamenii in strada???? cred ca ne place sa fim batjocoriti!
Pana una, alta, te salut, sau mai bine zis, va salut pe toti si va doresc o zi buna. Mersi inca odata pentru timpul acordat.
cyco

Mesajde nea vasile pe 27 Sep 2010 12:04

eu sunt pro. si la cit mai multe :D
nea vasile

Mesajde cyco pe 10 Oct 2010 10:54

Daca asta este parerea voastra, o respect; dar eu, raman la parerea mea, si anume: ca inca nu suntem atat de civilizati incat sa putem tine sub control aceasta activitate, iar in al II-lea rand, consider ca nu este momentul pentru asa ceva. Dar, cum am mai zis,,,, suntem prea mici ca parerea noastra sa conteze, asa, ca nu putem decat sa comentam si noi putin pe aceasta tema (in cazul de fata), sa ne dam in cap daca putem, sa ne aruncam injurii, da,r sa acceptam ce decid altii pentru noi. Totusi, ma bucur sa vad ca oamenii sunt de acord cu ceea ce fac alesii nostri din parlament.
cyco

Mesajde s061nnn pe 12 Iul 2011 10:02

Ori ca se legalizeaza ori ca nu, aceasta meserie e practicata de mult timp in tara noastra. Pana la urma ar trebui sa legalizeze si cersetoria
s061nnn

Anterior

Inapoi la Politica si Administratie