Anton Tudorel directorul batausi

Discutii si amintiri din anii de liceu.

Re: Anton Tudorel directorul batausi

Mesajde daniela pe 05 Oct 2008 21:41

Sponsori pentru ce? Parca strangeam noi bani? Sau nu-mi mai aduc aminte... Sau sponsori pentru vopsea :)) E aiurea... Nu erau cine stie ce (balurile), dar ne mai distram si noi la sfarsit de saptamana (ca-n alte parti nu pre aveam loc... ma refer la discoteca noastra din strand:)))
daniela

Mesajde georgecantea pe 06 Oct 2008 23:40

Cu sala de sport nu prea stiu, ca eu am prins baluri doar la cantina si pe holul liceului, la parter.
Iar cu vopseaua, nu stiu cat este adevar si car inprovizatie dar in general dupa o seara de bal in general la cantina ramanea in urma multa mizerie, stim cu totii, acum!
georgecantea

Mesajde marian pe 07 Oct 2008 02:54

Eu eram DJ, ce vremuri! :D
marian
Site Admin

Mesajde 1stupid pe 09 Oct 2008 13:07

Chestia cu vopseaua nu este cat se poate de adevarata, iar din banii de la sponsori se cumpara pe langa vopsea, cadouri ptr. "mishi" iar de restul se organizeaza o masa ptr. profesori (din acesta cauza elevii sunt invoiti de la ore ptr. a CERSI bani, e drept, cu acte).
Si astfel dintr o distractie ptr. elevi devine o distractie ptr. profesori (ar trebui sa sponsorizeze si ei din aia 50% promisi de guvern:P)
1stupid

Mesajde 1stupid pe 09 Oct 2008 13:09

Edit:Chestia cu vopseaua este cat se poate de adevarata
BTW. mariane fa si tu ceva sa dam edit la propriile reply uri
1stupid

Mesajde paoola pe 08 Noi 2008 18:56

miaduc aminte cand eram eu a -12-a si am organizat "Balul Bobocilor". Cred ca afost, daca nu ma insel, prima data cand balul a fost facut in sala de sport. Asta dupa ce toate incercarile noastre de a-l organiza in alt loc, Tuchila, Turist, Caprioara, au esuat, cu toate ca am fost in "card" pe la toti si ne-am milogit. Si eu am fost invoita de la ore, ca sa pot pleca in cautare de sponsori. :lol: Si am fost la Moris... care ne-a dat "tre milioni" , bani pentru care noi nu am scos niciun fel de chitanta, pentru ca nu ne-a spus nimeni. Si iesise un scandal..... ca "unde-i chitanta?" Stiu ca a fost foarte frumos, si organizat. A fost un moment artistic ce ma emotionase pana la lacrimi cu Monica si Simion, pe un colaj de melodii... :D Bineinteles, au fost alesi "mishii", oricum noi stiam cine o sa iasa.. :D Si dupa ce au plecat toti, pe la 11, am ramas noi astia mai mari de a -12-a..si am mancat..pana pe la vreo 3..cand ne-au gonit profesorii acasa....
Noi am fost primii care am vopsit sala de sport.
paoola

Mesajde raducalin pe 02 Dec 2008 23:16

hm..acum liceul e in renovare.. Stim prea bine cum e cu renovarea asta.. lucrarile nu se platesc la timp.. Directorul isi schimba masina, eventual si o renovare a casei.. Acum totul in liceu e pref.. Si sincer nu imi place modul lui anton de a teroriza elevii... Si de a ii nota dupa bunul lui plac..sincer am avut parte de note... si asta doar pentru ca el dorea sa imi puna nota aia...nu pentru ca o si meritam..sincer sa fiu la cat tocesc la ora lui...meritam o nota mai mare..
raducalin

Mesajde paoola pe 13 Dec 2008 21:26

Nu stiu cum e d-nul Anton acum de cand e si director. In liceu si noi eram terorizati de ora de geografie unde invatam pe rupte. Cu toate astea mi-a prins bine acum. Si acum imi mai aduc aminte anumite notiuni de geografie din liceu. Si cand am vreo lectie, tema acum.. imi spun : "p-asta o stiu din liceu, de la d-nul Anton" (sunt la fac. de geografie acum). Daca ar fi numai profesori ca Anton si ca Gilda ..cu totii am fi mai "bogati"... Stiu ca prima data cand m-a ascultat am stiut la perfectie... si din urma si totusi nu mi-a pus 10. Mi-a spus ca numai Dumnezeu pune 10. hm.... Dar in urmatorii ani au urmat si note de 10.. :D Imi pare rau ca nu am facut si in ultimul an cu el. pentru ca plecase ca inspector la Tulcea. Am facut cu unul de la Turcoaia..sau de la Luncavita..nu mai stiu... :?: Si cu toate ca am avut media 10 intr-a 12-a, sincer..nu am mai invatat ci doar am "vanat" notele. S-a vazut asta si la bac.. :(

Imi mai aduc aminte de greva aia pentru caldura pe care am facut-o in liceu..nu mai stiu a cata eram..parca a 10-a... el a fost unul din profesorii care ne-a sprijinit.
paoola

Mesajde CristiM pe 24 Dec 2008 22:51

liceu nostru e cel mai prost liceu din toate care exista , profesori sunt comunisti , inca se cred in URSS , rusine .
CristiM

Mesajde Angel3> pe 11 Feb 2010 22:17

ce bal ma????treziti-vaaaaa....noi am ajuns puscariasi cu poarta inchisa...cu fel si fel de prelungiri sudate...vai de mama noastra...d apai sa mai visam baluri???ce baluri ma?:)))))))))))0
Angel3>

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Liceul "Gh. M. Murgoci"