Radiouri preferate

Pasionatii de muzica discuta aici.

Radiouri preferate

Mesajde marian pe 16 Sep 2008 02:01

Zi de zi lucrez pe calculator și ascult muzică. Nu prea îmi place să ascult muzică de pe harddisk ci mai mult de la radio, deoarece, în general, aici, muzica este mult mai variată și alternează cu o știre, o bârfă ceva... mai un talkshow... e mai plin de viață când auzi pe cineva vorbind.
În general am momente și momente... îmi place mult muzica house/dance/minimal... și astfel ascult Pro FM Dance sau Vibe FM. Dar nu aș putea rezista peste 10 ore cu o astfel de muzică așa că pe parcursul zilei mai alternez și mai trec și pe la Europa FM să ascult "România în direct", cu Robert Turcescu și "Știrile care contează" sau pe la Kiss Fm, Radio 21 ori Pro FM. Sâmbăta noaptea, dacă sunt pe acasă, "lucrez" împreuna cu OliX, la Partydul Kiss FM până dimineața. Am avut și momente când am ascultat chiar Romantic FM :D, acum sunt pe Pro FM Dance și ascult muzică chill, ;) tocmai bună pentru a scrie un nou post. :)
Voi ascultați radio? Care este radioul vostru preferat și de ce?
marian
Site Admin

Re: Radiouri preferate

Mesajde chrisrotlmacin pe 16 Sep 2008 03:15

www.di.fm il ascult din 1999 de cind a inceput . Cam toate genurile de muzica ,fara manele :lol:
chrisrotlmacin

Mesajde Gabry pe 16 Sep 2008 13:25

Eu ascult muzica pe computer dar cand sunt in masina imi place sa ascult Radio Juke Box.Muzica noua de toate genurile.
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde Maryline pe 25 Sep 2008 23:03

Hmm...radiouri preferate...Pro Fm Campus, Magic Fm, Radio 21 si muzica pe care o mai "fur" de pe cd-urile de la tata :)
Maryline

Mesajde al3csu pe 30 Sep 2008 22:09

A aprut un radio nou http://radiozu.ro/live
al3csu

Mesajde marian pe 07 Oct 2008 02:58

Le-o cam dă în cap aștia cu Radio Zu concurenței, bună mișcarea trustului Intact. Pro TV avea Pro FM, Prima Tv avea Kiss Fm, Antena 1 avea Romantic și News FM, deci le trebuia și lor un radio comercial. Succes!
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 09 Oct 2008 23:16

Conform Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 5 mai - 31 august 2008 de către IMAS - Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL, Europa FM este cel mai ascultat post de radio din România, cu un total de 1.332.700 de ascultători (la nivel urban), având o cotă de piață de 15.4 %. Dintre radiourile comerciale, îi urmează Kiss FM, cu 1.302.600 de oameni și cotă de piață de 13% și Radio 21, cu 1.243.000 de ascultători și cotă de piață de 12.8 %. Începând cu toamna anului 2006, Europa FM se situează constant în preferințele ascultătorilor înaintea postului public de radio - Radio România Actualități.
marian
Site Admin

Mesajde georgecantea pe 09 Oct 2008 23:34

pai si nu e asa
eu unul acasa ascult numai europa fm
e misto si kisss-ul si 21
georgecantea

Mesajde oanna pe 11 Oct 2008 21:40

In general, eu ascult radio pe telefonul mobil, in drum spre si de la serviciu. Imi plac vibefm si profm dance. Mai nou, si radio zu mi-a ZUmzait frumos pe la urechi. :D
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic!
www.oanna.eu
oanna

Mesajde marian pe 14 Oct 2008 17:30

Azi m-a apucat nebuneala sătul de Kiss FM, Europa FM, PRO FM Dance & Co, am aflat de existența unei emisiuni ”A State of Trance” în timp ce căutam o melodie pe oDC. Am dat un search pe Google să vedem ce este cu ea, am gasit asta: A State of Trance, o emisiune pe care o face Armin van Buuren de prin 2001 la Slam! FM Olanda, retransmisă și de One FM România în fiecare duminică de la orele 22 (o voi asculta). Așa că azi am ascultat Slam! FM, muzică bună, noutăți, mai nașpa când vorbesc aștia sau când au publicitate... nu înțeleg nimic, dar mai bine... nu mă defocusează :lol:
Atașat se găsește linkul pentru cine vrea să asculte Slam! FM.
Atasamente
slamfmlivestream.pls
Slam! FM Live
(769 Octeti) Descarcat de 22 ori
marian
Site Admin

Urmatorul

Inapoi la Muzica