Mancarea preferata

Totul despre arta gatitului. Retete, discutii despre mancarurile preferate, bauturi.

Mancarea preferata

Mesajde marian pe 09 Oct 2008 23:56

Sunt un mare mâncător de KFC și asta probabil se vede cu ochiul liber, încerc să îmi fac un program și să nu mănânc mai mult de odată pe săptămână. Dar de multe ori mirosul de usturoi, care se simte de la intrare, ma face să comand un meniu de Crispy Strips, astfel de multe ori depășec regula: odată pe săptamână. Colacl peste pupăză, se face KFC lângă mine, la Liberty Center, voi mai rezista tentației?
Ție ce îți place să mănânci cel mai mult?
marian
Site Admin

Re: Mancarea preferata

Mesajde Gabry pe 15 Oct 2008 22:18

Pai mie imi place sa mananc ceea ce gatesc eu asa cum ma descurc mai bine pt.ca sunt incepatoare.Cand acasa sunt singura ma consolez cu pizza sau kebab.Iar cand ies cu prietenele fast-food-ul este cel mai bun. ;)
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde Quark pe 16 Oct 2008 17:35

Marian, stai pe la Trafic Greu ? Ca n-am mai vorbit. Au terminat tzeapa aia de la intrare in magazin :) ? Si eu ma mai destrabalez la bucati de pui a la KFC, dar totusi nu fac abuz. Voi ramane mereu fanul mancarii gatite. Cand are Simona chef face cate o friptura de pui la tava de nota 20. Dar nici pastele nu raman neglijate, ciorbe, peste si vara salate cat cuprinde.
Cand merg acasa, obligatoriu cate o friptura facuta la gratar cu lemne, si vin de Macin. Pizza, si alte aiureli ? Cand ma prostesc sau ies prin oras.Totusi am descoperit prin Geneva un turc care face un kebab la farfurie excelent....asa cum n-am mancat in Bucuresti.
Quark

Mesajde marian pe 16 Oct 2008 17:42

Quark scrie:Marian, stai pe la Trafic Greu ? Ca n-am mai vorbit. Au terminat tzeapa aia de la intrare in magazin :) ?

Da, acolo stau, e cam gata, pe 31 octombrie e marea deschidere!
marian
Site Admin

Mesajde georgecantea pe 18 Oct 2008 00:16

Pastrama, atat ca-ci asta am preparat saptamana asta!
si a iesit beton! si merge intotdeauna cu vin eu prefer alb.
georgecantea

Mesajde marian pe 18 Oct 2008 20:18

Am uitat de Jerry's Pizza, care fac pizza mea preferată, delicioasă cu o un pahar de Cola după.
marian
Site Admin

Mesajde paoola pe 07 Noi 2008 17:59

Dac-as putea, m-as muta la mc donald's....nu e sanatos..dar e gustos... :D
paoola

Mesajde raducalin pe 02 Dec 2008 23:43

nimic nu se compara cu aripioare de la kfc si mc chicken premier de la mec..si mie imi place( cu toate ca tuturor nu le place) cola de la mec...imi place ca nu e acidulata..si rece fie iarna fie cara :))
raducalin

Mesajde curlygirl pe 02 Feb 2009 16:29

Astea de la KFC si McDonald's sunt bune,dar nu si sanatoase...eu prefer salata boeuf... ;)
curlygirl

Mesajde NEVGIAN pe 03 Iul 2009 18:28

Pana sa nasc n-am stiut sa gatesc,dupa aceea am invatat ca de-aveam copil.Mancam orice gatit acasa in colaborare :D daca se poate.
Ma bucur ca noi nu suntem o familie de mofturosi si mancam de toate.
Imagine
NEVGIAN

Urmatorul

Inapoi la Culinar