de 2stupizi pe 06 Noi 2008 10:41
"Ca nu se implica sponsorii, de unde sa vina acei sponsorii? Aveti habar cat costa sa tii o echipa in "C"?
Si ar mai fi multe de zis!, nu?
Pentru ce toti cei care sunte-ti nemultumiti va zic doar atat IMPLICATI-VA in tot si in toate activitatile, formati-va un nume si rezultatele vor vani de la sine!"
De aici a plecat totul, cum adik avem habar? de parca el ar avea, si ca sa vezi ca nu are Macinul este in Div."D" nu in C, el ne da noua lectii despre implicare in activitati, si el habar nu are cu ce se mananca asta, sa vina sa ne tina lectii despre implicare, sponsorizare, cineva care se pricepe, el dintr un salariu nu are de unde sponsoriza ceva, o face pe atotstiutorul si el habar nu are pe ce lume traieste (chiar daca ti a fost coleg recunoste ca asta e adevarul).
Despre jignit.... ashea sunt eu, spun lucrurilor pe nume, nu l am injurat, am spus ca este PUPINCURIST este un termen mai dur poate trebuia sa spun LINGAU, ashea era mai bine?
Sa spuna merci ca nu m am luat si de alte chestii neortodoxe pe care le a facut in trecutul nu prea indepartat.
Dupa cum ai observat nu m am luat aiurea de nimeni, ba chiar am inghitit si alte ineptii spuse de colegul tau (ma rog fostul) da acum a sarit calul, nu are cum sa mi dea el mie lectii in nici un domeniu.
P.S. Mariane asta sunt eu, ma iei ashea cum sunt sau imi dai ban ip si ai terminat o cu mine, cu ban pe user nu rez nimik