Ai fotografii cu orasul Macin?

Discuții prin obiectivul camerei.

Ai fotografii cu orasul Macin?

Mesajde marian pe 23 Noi 2008 01:32

Dacă nu ai, poți să faci! Am lansat campania prin care îmi propun să culeg foarte multe fotografii, chiar și filmulețe, cu orașul Măcin, inclusiv împrejurimile (Munții Măcin, etc). Fotografiile vor fi publicate în galeria foto a viitorului site al orașului Măcin.
Fotografiile se trimit pe e-mail la foto @ macin.ro, acestea trebuie să fie însoțite de o mică descriere sau un titlu, eventual numele locației, data aproximativă când a fost realizată și numele sau porecla celui care o trimite. Îmi rezerv dreptul de a nu publica orice fotografie. Dreptul de autor îi rămâne fotografului, prin trimiterea acesteia acceptă publicarea ei pe site-ul http://www.macin.ro.
Aștept fotografii frumoase, să le arătăm măcinenilor plecați peste mări și tări.
Atasamente
campanie-fotografii.jpg
marian
Site Admin

Re: Ai fotografii cu orasul Macin?

Mesajde daniela pe 24 Noi 2008 00:36

O idee buna! Sa ne apucam de fotografiat :D
daniela

Re: Ai fotografii cu oraul Macin?

Mesajde rangers300 pe 01 Feb 2011 00:58

Sal.!!! Sunt angajat al P.N.M.M. de ceva timp incoace si in cursul a catorva ani de activitate aici, am strans si eu numeroase poze,majoritatea cu peisaje, flora sau fauna muntilor nostri dragi , cei mai vechi din Romania( peste 300 mil de ani), munti ai lantului hercinic, care se intindeau impreuna cu Mtii. Carpati ,pana in actuala Scotie.Peisajele , pe langa faptul ca sunt uluitoare, ascund in spatele lor povesti si legende, unele adevarate, din istorie, iar altele, doar mituri.Voi mentiona cat se poate de exact locatiile, pt. cei interesati. Multumesc !!! :D
rangers300

Re: Ai fotografii cu orasul Macin?

Mesajde danjalea pe 01 Feb 2011 22:09

Bine ai venit in comunitatea noastra a forumistilor, draga "Rangers300"! Asteptam pozele. Sunt convins ca sunt interesante, atat ptr. noi dar mai ales pentru vizitatorii din afara Macinului. Este bine ca te-ai alaturat noua, chiar de azi, parca am retinut eu; ai fi putut face acest lucru mai de mult. Stiu ca ai poze frumoase,. Nu uita, ele trebuiesc trimise pe foto @ macin.ro! Marian este cel care le posteaza pe forum. Astept cu interes pozele...
danjalea

Inapoi la Fotografie