Am fost la Măcin în acest weekend, sâmbătă seara simţeam nevoia să-mi scot prietena la un suc. Am facut o tură de oraş, prima oprire, restaurantul Magnolia, era ora 23:15 pe uşă scria program până la 23, totuşi era deschis, urcă cineva în speranţa că fiind sâmbătă seara ar trebui sa fie deschis mai mult, dar de unde? Barmanul (de fapt era o femeie) se ruga să-i plece clienţii să închidă. Ştiind că în vara asta tocmai se facuse investiţii în acest restaurant mi-am pus intrebarea: De ce invesţii şi pentru cine dacă sâmbătă la ora 23 resturantul este închis? Când vin oamenii în acest local dacă nu sâmbătă seara? Afacerea omului, ce sa zic.
Următoarea oprire terasa Coco, de la Belarom, am trecut pe langa ea, o miresa dansa pe mese, probabil era nuntă, dacă nu era cumva furată, deci nici aici nu se putea bea un suc.
Încercarea unui mini-club a unei tinere antreprenoare în locaţia fostului restaurant a lui Duţu se închisese. Fusesem acolo acum 2 luni, dar nu a fost o investiţie bună, se pare.
Alte locaţii în Măcin, în afară de bodegi ordinare, nu prea ar mai fi, scăparea venea de la împrejurimile oraşului, aşa că am plecat spre Greci. Acolo surpriză mare, 80% din cei prezenţi erau din Măcin, aşa se justifica de ce în Măcin era aşa linişte. Maşini lângă maşini parcate pe strada clubului. Mi-am revăzut nişte colegi mai vechi, am baut un suc am mai socializat pe afară, că în interior era multă gălăgie/fum şi mulţi puştani din Greci beţi mangă. Mi-a plăcut replica unuia: "Iar m-am îmbătat!".
Cum stăteam noi la bârfă afară încep a se rupe scânduri dintr-un gard de vis-a-vis şi începe o mamă de bataie cu scânduri (cuiele incluse

), pietre, sticle, de nu ştiam unde să fugim mai repede si unde să ascundem maşina, etc. Poliţia patrula în maşina fara grijă... În cel mai scurt timp posibil "gaşca" s-a spart şi clubul a rămas aprope gol. Aşa am petrecut o minunată seară de sâmbătă seara în Măcin/Greci şi aşa reclamă am făcut prietenei mele (care nu e din zonă) oraşului şi împrejurimilor lui.
La cât mai multă distracţie cu: scânduri, sticle, pietre, cuţite poate chiar săbii, topoare şi furci