Sport in Macin?

Pasionat de sport? Sportul preferat, echipa îndragita.

Re: Sport in Macin?

Mesajde 2stupizi pe 06 Noi 2008 10:46

Din moment ce spune ineptii pe forum, nu vad de ce eu sa i raspund in alta parte.
2stupizi

Mesajde georgecantea pe 06 Noi 2008 22:27

Scrie domnu' ce vrei tu dar aici zi de sport si atat, dar cum vad ca tu ai ceva personal, se pare cu mine eu unul nu am de gand sa o tin langa cu discutiile astea in contradictoriu ca-ci poate asa cum spui tu sunt neavizat si nu are sens sa-mi dau cu parerea. O fi si asa (e adevarat nu am nici un fel de experienta in "organizari")!
Si repet opinii legate de persoana mea, caracterul meu, trecutul meu nu i-si au locul si rostul aici. Am eu destule (cred) probleme personele si nu am intrat pe forum sa pun strambe sau sa fiu pro sau contra cuiva, si nu fac alceva decat sa-mi sustin parerea mea personala care de ce sa nu recunostem uneori avem dreptate alteori nu, asta e.
Oricum eu unul pun punct aici acestor "discutii" sa zicem contra.
georgecantea

Mesajde georgecantea pe 06 Noi 2008 22:33

Doresc sa aduc o completare art. de mai sus si anume:
In cazul in care prin limbajul folosit sau modalitatea de expunere a cuvintelor mele in articolele din acest forum am adus atingere anumitor pesoane, mentionez in mod expres ca nu se poate vorbi despre jigniri, expresii jignitoare si alte informatii de natura sa lezeze demnitatea si onoarea persoanelor implicate.
georgecantea

Mesajde 1stupid pe 07 Noi 2008 09:47

Mai tu vrei sa ti desenez?
Intelege ca nu am nimik personal cu tine, nu te cunosc decat din vedere si atat.
M a deranjat faptul ca o faceai pe atotstiutorul si dadeai sfaturi despre cum se tine o echipa de fotbal cand tu nu ai habar de ashea ceva si faptul ca i tot tii partea primarului si acolitilor sai(intre noi fie vorba daca e sa nu suport o persoana, aia e primarul andone)
Ce nu e clar aici?

Btw. Atat timp cat pot posta, postez unde vreau ce vreau si cand vreau
1stupid

Mesajde 1stupid pe 10 Noi 2008 10:02

Luncavita Macin 1-3 la juniori
Ptr. seniori nu mai postez rezultatul ptr. ca nu merita, atata timp cat ei trantesc meciurile nu merita nici cea mai mica atentie .
1stupid

Mesajde georgecantea pe 20 Noi 2008 18:07

Va mai aduceti aminte?
Atasamente
F.C. Arrubium Macin.jpg
F. C. Arrubium Macin
georgecantea

Mesajde marian pe 23 Noi 2008 02:16

Ce vremuri! Cât public! Un moment din istoria fotbalului de la Măcin și chiar la orașului.
marian
Site Admin

Mesajde 1stupid pe 24 Noi 2008 20:07

1 mic test:
Cine stie numele tuturor jucatorilor din poza???
1stupid

Mesajde Quark pe 28 Apr 2009 14:46

sincer sa fiu, habar n-am. Dar daca stii spune-le tu, caci sunt interesat de numele care au jucat pentru Arrubium.Daca altii cunosc, sa posteze, ar fi fain, macar o parte din jucatori sa fie cunoscuta.
Quark

Mesajde mikutzoo pe 04 Mai 2009 20:49

georgecantea scrie:Duminca aceasta, adik ieri, Arrubiunul din Macin a invins cu 4 la 1 pe Progresul Iasccea la finele meciului disputat pe Stadionul Tineretului din Macin.
Stiti mai multe, despre meci, despre atmosfera, ?
Postati

era o atmosfera bahica , marele fotbalist Canetz facea cinste ca luase salariul.
mikutzoo

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Sport