Noutati macinene

Noutati si evenimente importante in Macin.

Re: Noutati macinene

Mesajde mikutzoo pe 26 Noi 2009 11:53

regepsinan scrie:CE se mai aude de artistii din oras,imdat, sobi,sevim kiazim,emil de la loto,marin ceaunica,octav matache poetul etc.

singurul artist care tine reprezentatii in oras este....geam-geam & disco :D
mikutzoo

Mesajde Maryline pe 26 Noi 2009 21:22

:lol: a fost buna asta cu geam-geam. Dar lasand gluma la o parte, uite cateva informatii: IMDAT - lucreaza la Morris si din cand in cand mai canta la cate o nunta, SOBI - este profesor de muzica pe la scolile din Macin si canta la nunti, SEVIM KIAZIM - pana anul trecut a cantat cu formatia NOROC din BRAILA lansand cu acestia mai multe casete audio cu muzica de petrecere si, de asemenea, a lansat singur 2 cd-uri cu muzica turceasca; acum s-a mutat la CONSTANTA si si-a cumparat o vila in Mamaia, iar in vara a cantat la restaurantul IAKI ( de la hotelul cu acelasi nume a lui HAGI), EMIL de la loto, la fel cum il stii, ''traiasca nuntile'', MARIAN CEAUNICA - face naveta intre ITALIA si ROMANIA, este omul nr.1 la nunti si petreceri, OCTAV MATACHE - in declin total, din pacate. Toate aceste informatii mi-au fost oferite de tatal meu, Stanel :D
Maryline

Mesajde regepsinan pe 27 Noi 2009 14:23

multumesc MARILENA pentru informatii si multe salutari tatalui tau este un bun prieten al meu iar mama ta este cu o ora mai mare decit mine.salutari din suflet lui Stanel si Paula.iar tie multa sanatate.
regepsinan

Mesajde Maryline pe 28 Noi 2009 17:36

Va multumim foarte mult. Atat parintii mei, cat si eu va dorim toate cele bune.
Maryline

Mesajde misha213 pe 09 Dec 2009 18:12

salutari

mey am o propunere de proiect pentru macin, in special pentru tineri.
http://tineri.macin.ro/
am citit si eu mare parte din ce s-a scris pe aici de-a lungul timpului (stiu de multa vreme de forum :P )
am vorbit mai demult cu marian despre un proiect (sorry 4 the delay).
momentan cam atat, cititi si comentati primul post de acolo(scris in august).
parerea mea este ca se pot face o sumedenie de lucruri prin oras, problema este ca vorbim si nu
trecem inca la treaba. insa imi pastrez optimismul :)

ciao-ciao
misha213

Mesajde marius pe 09 Dec 2009 21:16

sincer sa fiu nu am inteles ideea :? .sa fiu oare singurul care nu a inteles?spuneti-mi si mie despre ce-i vorba?ca povestea celor 3 mi se pare ca se opreste undeva,in aer, fara a se ajunge la o concluzie...sau oare nu stiu eu sa citesc printre randuri :? ?
marius

Mesajde misha213 pe 10 Dec 2009 14:21

nu exista o formula exacta de interpretare.
tocmai de-aia unele texte nu ofera pe tava totul.

comenteaza, critica asa cum ai inteles tu sau asa cum nu ai inteles.
nu cred ca ai nevoie de ceilalti ca sa ti formezi o parere initiala care sa
se opreasca la suprafata.
multumesc ca ai citit

ciao-ciao
misha213

Mesajde misha213 pe 10 Dec 2009 14:23

de ce e nevoie de o concluzie. sunt doar niste fapte. un tablou nu cred ca are nevoie de concluzii in interiorul lui.
le aducem noi pe margine. de-aia vreau comentarii :P
misha213

Mesajde marius pe 10 Dec 2009 19:59

scuz-ma,sper sa nu te sacai prea mult da' io tot nu am inteles...;acolo se zice ceva de o ”poveste”,deocamdata doar s-au prezentat personajele.e ca si cum s-a desfasurat primul episod si acum urmeaza episodu' al doilea in care cei 3 urmeaza sa faca ceva ca va putea fi comentat de pe margine...oare nu am inteles inca despre ce-i vorba,sau,repet,oi fi io prea greu de cap...?deci eu nu vad ce se poate comenta,doar ca in Lucian se regasesc foarte multi din tinerii Romaniei.povestea lui e chiar reala...oare trebuie sa imaginam noi un curs al vietii lor?in cazu' asta ar fi oleaca mai greu...
nu-mi dau seama despre ce proiect se vorbeste la inceput,ceva imposibil de realizat ca nu ai cu cine...la ce se refera de fapt?
marius

Mesajde sorina ene pe 11 Dec 2009 14:01

Foarte interesanta misha123povestea ta.
Ceea ce eu am inteles,este diferenta de cultura dintre cele trei personaje, locul de unde provin:provincie,etc.Un mare filosof rus(nu i-mi amintesc numele) spunea ca soarta noastra , a oamenilor in general este decisa de locul,familia unde noi ne nastem din pacate.
sorina ene

AnteriorUrmatorul

Inapoi la Stiri si evenimente