sa stim sa vindem marfa

Spune-ne ce sugestii ai pentru ca formul sa fie asa cum vrei tu.

Re: sa stim sa vindem marfa

Mesajde marian pe 01 Sep 2008 18:10

Am vrut inițial să-ți răspund din nou acelorași probleme pentru care am mai răspuns, dar m-am gândit că e mai bine să pun punct acestor discuții în contradictoriu. Am răspunusuri pentru toate întrebările, dar știu că și tu vei avea același replici care vor face ca aceasta discuție să nu se termine așa ușor și nici într-un mod plăcut. Așa că mai bine o încheiem aici.

Nu am vrut prin acest site/forum să mă cert cu nimeni, nici să-mi fac dușmani, nici sai să mă laud cu această "tarla", care e normal să aibă și un stăpân. Și fii atent că te contrazici, chiar crezi că am deschis acele topicuri despre mașini și filme pentru un alt motiv decât de a creea subiecte? Dacă le-am deschis nu e bine, dacă nu le deschid nu creez topicuri, hotârăște-te!

Eu fac ce știu și pot și aștep sugestii încontinuare de la cei cu adevărat interesați.

Succes cu http://www.macin.biz!

P.S. Nu mai răspund mesajelor în care sunt criticat. Nu are nimeni acest drept! Eu nu am nici o obligație față de nimeni!
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 03 Sep 2008 14:37

dutumihai scrie:În concluzie nu suporţi discuţiile în contradictoriu. Aştepţi doar păreri şi sfaturi dar făcute într-o oarecare manieră. Doar că nu ai specificat asta în condiţii. Să ştii că o bună comunicare nu are ca subiect principal propria persoană. De la acest principiu extindem discuţia şi la unele topicuri de pe acest forum. Din atitudinea "stăpânul şi restul" nu cred că vei obţine vreodată colaborare. În nici un domeniu. Am crezut că ai înţeles asta,dar se pare că interpretezi totul după bunul plac. E dreptul tău, nimeni nu îţi poate interzice asta, ca să te citez. Faza cu duşmanii pare desprinsă din manele şi sincer ţi-ai greşit ... target-ul, dacă înţelegi ce vreau să zic. Sunt convins că te vei bucura de amiciţia celor prezenţi ca până acum, doar că ambiţiile tale nu corespund cu ale noastre.
P.S.: Dacă ajungi la concluzia că şi acum eşti criticat te rog să-mi transmiţi cumva definiţiile cuvintelor/termenilor: dialog, sfat, sugestie. Bănuiesc că unul din noi are definiţii eronate.
Succes în continuare în ceea ce ştii şi poti să faci!

Mihai, faptul că îmi spui "nu faci nimic" eu nu îl consider nici dialog, nici sfat și nici sugestie. Recunosc că ai venit și cu asemenea, îți mulțumesc, dar în ultima perioadă vii doar cu critici? La ce te așteptai? Ca la o zi să se aplice sfaturile tale, mi-e imposibil și ție ți-ar fi fost la fel. Au apărut și sunt prezente, dar la momentul oportun. Trebuie să existe un plan, trebuiesc făcute niște discuții, încă mai aștept sugestii și materiale, trebuie să existe timp și bani. Vrei ca eu să le fac pe toate și apoi să-mi zici, că e "tarlaua" mea și că nu e frumos, bun util, etc... "Tarlaua" cui ar trebuie să fie? Nu a mea? Nu sunt eu cel care am investit în acest proiect? E "tarlaua" mea, dar prin sfaturile pe care le-am cerut și prin ceea ce am făcut nu am demonstrat asta, sincer. Asta ai vrut tu să înțelegi pentru că probabil te doare. Eu investesc în acest proiect (timp și bani) și o fac atunci când îi am și acest lucru l-ai face și tu și cel care mi-ar fi cumpărat acest site. Nu suport discuțiile în contradictoriu pentru că sunt învinuit pe nedrept și pentru că pot să-ți explic la infinit un fapt, tu nu vei vrea să îl ințelegi.

gabybro scrie:fiecare poate trage ce concluzii vrea (dar sa le tina pt el daca nu sunt sustinute de dovezi), nu am mai postat pt ca nu am mai avut timp , m-am concentrat asupra altor proiecte , NU macin.biz , la care nu am muncit mai mult de 2 min , doar am cumparat domeniul pt ca au inceput sa fie cumparate cam toate cu macin . NU VREAU SI NICI NU AM VRUT SA FIU ADMIN PE ACEST SITE . Daca ai ceva de zis de ce nu o faci pe messenger , de ce te folosesti de forum daca ai vazut ca nu mai sunt activ ? Am semnat un contract sau ceva ca tebuie sa postez zilnic sau ceva de genu ? Lumea vine , pleaca , dupa plac ..

Gaby, tu m-ai făcut să concluzionez asta prin ceea ce ai spus mai sus, iar o parte din ce am concluzionat mi-a confirmat indirect Mihai. E decizia ta cu privire la acest Forum și ți-o respect.

Pentru amândoi am o întrebare: unde vreți să ajungem cu aceste discuții neconstructive și critici? Ce urmăriți de fapt? Eu sincer nu am nimic cu nimeni, dar voi ce aveți cu mine?
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 03 Sep 2008 17:11

Te repeți, pentru a înțelege citește de la primul până la ultimul post, se pare că ai cam sărit anumite rânduri. Iar povestea cu nepoții...
Acest subiect este închis. Punct.
marian
Site Admin

Mesajde Gabry pe 06 Sep 2008 00:37

Mihai daca tot ai atat de multe nelamuriri ma intreb:oare de ce nu ai postat in sectiunea Nelamuriri sau Nemultumiri de pe prima pagina si ai umplut tot forumul cu criticile tale?
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde marian pe 06 Sep 2008 02:08

Eu nu am avut nimic de împărţit cu nimeni, dar nu am putut sta liniștit atunci când am început să fiu acuzat. Așa că replică după replică discuțiile au început să se încingă și eram conștient de asta, deaceea am încercat să le opresc dar nu am fost lăsat. Puteam fi și eu ironic, ca el, dar eu am preferat să fiu sincer, să spun adevărul și ceea ce simt, dar se pare ca "ironiile" lui au fost mai puternice și m-au facut. Pentru a nu continua acest joc al "ironiilor", am avut o discuţie privată cu Mihai şi sper că a înţeles ceea ce am vrut să-i explic prin toate posturile mele:

1. Am vrut ca pentru acest Forum să se implice toată lumea (sa-l-facem-impreuna-f2/sa-l-facem-impreuna-t1.html#p1) nu să fie "tarlaua" mea așa cum i se parea lui Mihai. Am fost acuzat că am atitudinea de șef al acestui forum. Vouă așa vi s-a parut? E cu dus și întors, dacă mă implic prea mult sunt considerat șef, dacă nu mă implic sunt acuzat că nu fac nimic...

2. I-am explicat motivul pentru care de mult timp site-ul este în reconstrucție: din prima zi de când am pus acel mesaj prin care ceream implicare, susținere etc nu am fost căutat de nimeni, motiv pentru care lucrurile au stagnat, am dedus că aș munci în van atâta timp cât lumea nu este interesată. Când am primit semnul lui Gaby la câteva zile a reînceput să funcționeze Formulul. Am început cu Forumul pentru că necesita mai puțin timp pentru a-l pune pe picioare și prin intermediul lui să stabilim împreună detaliile site-ului http://www.macin.ro. Acum știu că există interes și încerc să mă implic cât mai mult în proiect. Iar site-ul se face, dar durează din mai multe motive, timp în care aștept sugestii și păreri și mulțumesc celor care au venit cu pareri, mai așteptăm :)

3. I-am mai explicat că ce fac pentru macin.ro este muncă patriotică și că nu o pot face înaintea muncii care îmi asigură existența și că persoanelor nemulțumite de calitatea, ritmul muncii etc... sunt liberi să dezvolte alte site-uri pentru orașul Măcin.

Au mai fost și alte probleme apărute între timp, dar nu își au locul acum, aici. Sper să se fi liniștit apele și să-mi pot folosi timpul pentru a dezvolta site-ul http://www.macin.ro nu pentru a da explicații. În același timp îmi cer scuze celor care au fost deranjați de aceaste discuții în contradictoriu, care din păcate au îndepărtat o parte din utilizatori. :cry:

Am închis acest subiect!
marian
Site Admin

Anterior

Inapoi la Sugestii de la utilizatori