Eu nu am avut nimic de împărţit cu nimeni, dar nu am putut sta liniștit atunci când am început să fiu acuzat. Așa că replică după replică discuțiile au început să se încingă și eram conștient de asta, deaceea am încercat să le opresc dar nu am fost lăsat. Puteam fi și eu ironic, ca el, dar eu am preferat să fiu sincer, să spun adevărul și ceea ce simt, dar se pare ca "ironiile" lui au fost mai puternice și m-au facut. Pentru a nu continua acest joc al "ironiilor", am avut o discuţie privată cu Mihai şi sper că a înţeles ceea ce am vrut să-i explic prin toate posturile mele:
1. Am vrut ca pentru acest Forum să se implice toată lumea (
sa-l-facem-impreuna-f2/sa-l-facem-impreuna-t1.html#p1) nu să fie "tarlaua" mea așa cum i se parea lui Mihai. Am fost acuzat că am atitudinea de șef al acestui forum. Vouă așa vi s-a parut? E cu dus și întors, dacă mă implic prea mult sunt considerat șef, dacă nu mă implic sunt acuzat că nu fac nimic...
2. I-am explicat motivul pentru care de mult timp site-ul este în reconstrucție: din prima zi de când am pus acel mesaj prin care ceream implicare, susținere etc nu am fost căutat de nimeni, motiv pentru care lucrurile au stagnat, am dedus că aș munci în van atâta timp cât lumea nu este interesată. Când am primit semnul lui Gaby la câteva zile a reînceput să funcționeze Formulul. Am început cu Forumul pentru că necesita mai puțin timp pentru a-l pune pe picioare și prin intermediul lui să stabilim împreună detaliile site-ului
http://www.macin.ro. Acum știu că există interes și încerc să mă implic cât mai mult în proiect. Iar site-ul se face, dar durează din mai multe motive, timp în care aștept sugestii și păreri și mulțumesc celor care au venit cu pareri, mai așteptăm

3. I-am mai explicat că ce fac pentru macin.ro este muncă patriotică și că nu o pot face înaintea muncii care îmi asigură existența și că persoanelor nemulțumite de calitatea, ritmul muncii etc... sunt liberi să dezvolte alte site-uri pentru orașul Măcin.
Au mai fost și alte probleme apărute între timp, dar nu își au locul acum, aici. Sper să se fi liniștit apele și să-mi pot folosi timpul pentru a dezvolta site-ul
http://www.macin.ro nu pentru a da explicații. În același timp îmi cer scuze celor care au fost deranjați de aceaste discuții în contradictoriu, care din păcate au îndepărtat o parte din utilizatori.

Am închis acest subiect!