Marfă rău, fac și sărituri... Păcat că nu se aruncă în cap Uite că s-a găsit și o a doua utilitate acestei fântâni, pe lângă faptul că este coș de gunoi, luni când am trecut pe acolo avea destule ambalaje și peturi Interesant mai este că nimeni nu le zice nimic...
Mai aștept filmulețe despre cum se distrează măcinenii
Am incercat sa sun la politie si nu am reusit - "numar nelocat" , am vorbit cu cineva de la gardieni publici si a zis ca nu are ce sa le faca deci putem doar sa-i privim in continuare Urmeaza partea a 2-a "Lectia de inot" http://www.youtube.com/watch?v=duClsXM17kM
Zilnic ? De mai multe ori pe zi, cei care inotau azi au stat mai mult de 1 ora acolo dupa care au venit altii. O sa pun in fiecare zi cate un fimulet (il aleg pe cel mai interesant).
Le-am pus in speranta ca o sa le vada cineva din administratia locala care poate face ceva dar cred ca ei nu intra pe forum (oare primaru are net acasa?). O sa pun in continuare sa vedem daca se intampla ceva. In campania electorala se spunea ca vor fi camere de supraveghere si gardieni publici care sa faca ordine... cred ca o sa fie cand o sa fie si podul la braila
Imi amintesc ca am trecut pe acolo cand se lucra la fantana si mi-a placut cand am vazut-o in functiune. Nu m-asteptam sa vad ca s-a ajuns sa fie folosita "la scaldat". Pacat ca, intr-adevar, nu se pastreaza lucrurile frumoase care se fac in oras.
Ceea ce nu te ucide, te face mai puternic! www.oanna.eu