de marius pe 11 Dec 2009 21:39
eu nu consider cinematograful un loc de distractie in sensul in care se intelege ”distractie”in ziua de azi...e un loc unde te duci sa te relaxezi,sa vezi ce-ti place intr-o atmosfera care nu se poate compara cu cea de acasa.da,macinul nu mai ofera de mult asa ceva,nici nu cred ca a oferit vreodata pt ca atunci cand cinemau' inca functiona toata lumea spargea seminte de aproape se facea covor de coji pe jos si se statea cu picioarele pe spatarul scaunului din fata,se fluiera,se striga dupa gagici...aia nu e o atmosfera normala pt un cinematograf,dar asta e ce a oferit macinul si ce va oferi in continuare daca se va mai deschide un cinema.un loc de distractie,ca notiune,pentru mine inseamna ,exclusiv,discoteca.cum in macin nu se poate asa ceva din motivele scrise mai sus de mikutzoo...asta e,ramane de mers la Greci,Jijila,Luncavita cu riscul de a fi implicat si in vreun scandal...
dar de fapt ce e distractia?fiecare vede distractia in felu' lui,eu,decat sa merg intr-o discoteca,prefer sa vad un film bun acasa sau sa ascult muzica,aia care-mi place,tot acasa in compania unor amici cu care ma simt in largul meu...
mikutzoo-le,zici de educatia manelarilor...asa ceva nu se poate face,nu conteaza cine incearca s-o faca.daca ne gandim la invatamant,am un prieten profesor in macin,are mari probleme cu ”negri' mititei”;daca indrazneste sa le puna o nota proasta,pe merit,poa'sa fie sigur ca seara,la iesire,il vor astepta fratii alora...deci,ce dreq educatie sa le dai la astia?sa nu mai vorbim de cei 7 ani de-acasa,daca ma-sa nu-i poate educa,pt ca ea la randul ei nu a fost educata,cine sa-i educe?poate doar Antonescu...