Locuri de distractie in orasul Macin

Ce face macineanul in timpul liber?

Re: Locuri de distractie in orasul Macin

Mesajde marian pe 18 Mai 2009 16:12

Bine te-am găsit domne :) Într-adevar era frumos când eram mici, am copilărit destul de mult împreună :) Acum este destul de sumbru orașul. :(
Editarea nu merge, pentru că acum ceva timp unii utilizatori ai acestui forum s-au apucat să-și editeze mesajele înlocuindu-le cu ".....".

Toate bune!!!
marian
Site Admin

Mesajde leutzu pe 25 Mai 2009 14:42

a da ... conflictul ala.....

anyway...
leutzu

Mesajde ana-maris pe 25 Noi 2009 15:39

Noi ce facem ca să împiedicăm toate astea sau , în funcţie de caz , să contribuim la schimbare? :( Definitorie este starea de spirit a comunităţii, a noastră a fiecăruia ,pentru a ne simţi bine ( cu noi înşine ). Tinerii (adolescenţii în special) sunt altfel, nu-şi mai petrec timpul liber în ceainării sau alte locuri de genul ăsta.
ana-maris

Mesajde regepsinan pe 01 Dec 2009 12:29

Rigian ar vrea sa redeschida ceainaria dar ii este frica de garda financiara caci acestia sunt pusi sa diatruga macinul.mai rau de atit nu se poate pentru ca tilharii prin relatii si spagi ajunsi in functii ne amendeaza din orice.acum citeva luni de zile l-au amendat pe Mihai Chircu cu 80 milioane iar el avind marfa de 30 milioane absurdul si nesimtirea nu are limite.NU poti investi in macin deoarece te distrug mafiotii.La fel au facut cu mine in 2000 cind au preferat sa distruga popasul si mi-au dat un sut de am ajuns in it.trebuieste schimbata toata conducerea orasului si nu ma refer la virf ci mai ales la consilieri.avem nevoie de tineri ca voi care sa se implice .
regepsinan

Mesajde sorina ene pe 11 Dec 2009 13:41

Ce tristete, vad ca pe primul loc de distractie sint barurile,nu cinema,dicoteca...sunt super multumita ca am plecat din Macin!
sorina ene

Mesajde mikutzoo pe 11 Dec 2009 14:33

sorina ene scrie:Ce tristete, vad ca pe primul loc de distractie sint barurile,nu cinema,dicoteca...sunt super multumita ca am plecat din Macin!

sa zicem ca ash deschide un cinema...vine cineva la film ? nu prea cred, acum e f comod sa-l iei de pe net si sa-l vezi acasa bine merci, iar daca cineva deschide o discoteca se umple de ...'negri' care provoaca disconfort si atunci iar nu vine nimeni...asta e...cu macinul , cineva trebuie sa-i educe pe acesti iubitori de manele, si nu manipulati de catre mai marii orasului...care in schimbul unui litru de ulei sau un kil de faina le iau voturile si....atat .
mikutzoo

Mesajde sorina ene pe 11 Dec 2009 16:56

Din pacate cred ca ai dreptate!!!!
sorina ene

Mesajde marius pe 11 Dec 2009 21:39

eu nu consider cinematograful un loc de distractie in sensul in care se intelege ”distractie”in ziua de azi...e un loc unde te duci sa te relaxezi,sa vezi ce-ti place intr-o atmosfera care nu se poate compara cu cea de acasa.da,macinul nu mai ofera de mult asa ceva,nici nu cred ca a oferit vreodata pt ca atunci cand cinemau' inca functiona toata lumea spargea seminte de aproape se facea covor de coji pe jos si se statea cu picioarele pe spatarul scaunului din fata,se fluiera,se striga dupa gagici...aia nu e o atmosfera normala pt un cinematograf,dar asta e ce a oferit macinul si ce va oferi in continuare daca se va mai deschide un cinema.un loc de distractie,ca notiune,pentru mine inseamna ,exclusiv,discoteca.cum in macin nu se poate asa ceva din motivele scrise mai sus de mikutzoo...asta e,ramane de mers la Greci,Jijila,Luncavita cu riscul de a fi implicat si in vreun scandal...
dar de fapt ce e distractia?fiecare vede distractia in felu' lui,eu,decat sa merg intr-o discoteca,prefer sa vad un film bun acasa sau sa ascult muzica,aia care-mi place,tot acasa in compania unor amici cu care ma simt in largul meu...
mikutzoo-le,zici de educatia manelarilor...asa ceva nu se poate face,nu conteaza cine incearca s-o faca.daca ne gandim la invatamant,am un prieten profesor in macin,are mari probleme cu ”negri' mititei”;daca indrazneste sa le puna o nota proasta,pe merit,poa'sa fie sigur ca seara,la iesire,il vor astepta fratii alora...deci,ce dreq educatie sa le dai la astia?sa nu mai vorbim de cei 7 ani de-acasa,daca ma-sa nu-i poate educa,pt ca ea la randul ei nu a fost educata,cine sa-i educe?poate doar Antonescu...
marius

Mesajde mikutzoo pe 12 Dec 2009 11:28

da, ai dreptate cand zici ca nu-i poti educa, dar nici sa le cumperi voturile nu se face pt ca dupa aceea chiar nu le mai poti spune nimic. Am vazut mariuse faze de toata indignarea, am fost pana in primavara agent de paza la petrom, si acolo am vazut politisti injurati de catre acesti specimeni, luati la misto, ba chiar unul dintre polisti a imprumutat pe unul dintre chefliii care se aduna pe acolo cu bani ca sa mai bea in continuare, cand l-am intrebat de ce a facut asta , mi-a raspuns : lasa-l ma ca e baiat bun. Deci cine dracu sa-i educe ? Ar fi solutii dar mai bine ne facem ca nu vedem .
mikutzoo

Mesajde marius pe 12 Dec 2009 19:53

educatie...ce-i aia?asta ar raspunde daca i-ai intreba daca au catusi de putina...probabil ar zice ca au,ca e bine sa ai de toate,chiar daca habar nu ai despre ce-i vorba.solutia care am gasit-o eu e una rasista si utopica:rambo cu arcu' lui sau...un tanc si...gata placinta...totusi e trist ca nu se face nimic,si mai trist e ca macinul e inconjurat de ei si nu vor pleca niciodata.si problema mare e ca se inmultesc in draci...

asta asa...offtopic...
marius

Anterior

Inapoi la Timp liber