Propuneri pentru structura forumului

Spune-ne ce sugestii ai pentru ca formul sa fie asa cum vrei tu.

Re: Propuneri pentru structura forumului

Mesajde mikutzoo pe 12 Sep 2010 08:44

alo ! cucoana unde vezi tu nume de fata ? cre' ca locul tau e pe la gradinitza.. :D totusi...ai ceva naspa pe la mansarda ...
mikutzoo

Mesajde cyco pe 13 Sep 2010 13:34

ce sa zic??? parerea mea: atat poti, atat faci! Si un ultim sfat prietenesc (promit ca nu te mai bag in seama): mai civilizeaza-te si tu, mai treci pe la scoala, chiar daca ai "lipsit" in timpul predarii celor " 7 ani, de acasa" poate nici nu ai avt un educator buna, ce sa zic....bafta multa!
Eu, imi cer scuze lui marian pentru incident, iar daca ideea mea i-a fost de folos, ma bucur,iar daca nu, ne mai gandim,si sper ca pe viitor sa pot ajuta mai mult. O zi buna tuturor!
cyco

Mesajde mikutzoo pe 13 Sep 2010 19:31

'un educator buna' - uite cine vorbeste de scoala , tu cand inveti acordul ? :D
mikutzoo

Mesajde marian pe 13 Sep 2010 20:01

Va rog pe amandoi sa terminati acesta discutie in contradictoriu. Daca totusi doriti sa o continuati aveti o sectiune speciala: discutii-in-contradictoriu-f47/
marian
Site Admin

Mesajde regepsinan pe 06 Ian 2012 23:11

PROPUN sa deschizi o rubrica in care fiecare cetatean sa spuna ce ar dori de la noul primar al MACINULUI,iar candidatii la fotoliul de primar sa-si etaleze in scris pe forum ce au de gind sa faca pentru oras.
regepsinan

Anterior

Inapoi la Sugestii de la utilizatori