Propuneri pentru structura forumului

Spune-ne ce sugestii ai pentru ca formul sa fie asa cum vrei tu.

Propuneri pentru structura forumului

Mesajde marian pe 05 Aug 2008 02:22

Am discutat în toate topicurile despre ce trebuie făcut cu site-ul şi forumul, toată lumea cere, prea puţini vin cu idei.
Deschid acest topic pentru a nu se mai scrie în altă parte despre asta şi să începem fiecare să facem propuneri pentru nouă structură a forumului.

Ordinea în care văd eu lucrurile şi pe care vreau să o urmez este următoarea:
1. Scrieam acum "alambicat", timp în care gândim structura de bază a forumului, până la data pe care am stabilit-o în primul post, 15 august.
2. Având structura clară, în principiu, fiecare ar trebui să ştie unde scrie şi ce scrie... Tot după ce avem structura voi încerca sa fac ordine în posturile "alambicate", încadrându-le în structurile definite.
3. Nu pot impune eu nimănui să devină moderator. După o anumită activitate pe forum (2-x săptămâni) a userilor pot face propuneri unor useri mai activi dacă sunt interesaţi să devină moderatori. Îniţial m-am gândit la doi moderatori pentru toate forumurile, plus eu în calitate de admin.
4. După ce forumul ajunge la un anumit nivel, iar cei doi moderatori nu vor mai putea face faţă voi începe să atribui anumite categorii unor moderatori care să se ocupe exclusiv de acele categorii, preferabil categoriile care le plac şi în care au o anumită experienţă.

Ce părere aveţi despre paşii pe care vreau să-i urmămăm în evoluţia acestui forum?
marian
Site Admin

Re: Propuneri pentru structura forumului

Mesajde marian pe 05 Aug 2008 13:33

dutumihai scrie:Dude, fă structura aia că d-aia scriem pe unde ne tună. Unde ai fi vrut să postăm? Vrei să-mi spui că în câteva ore nu poţi face asta? Eu zic că în maxim 3-4 ore o structură de bun simţ poate fi realizată ( întreabă-l pe Gabi de acel forum din Galaţi şi vei vedea cât de uşor poate fi făcut). Eu nu înţeleg de ce tot amâni. Vrei să venim cu idei? Bun. Creează-ne mediul să ne putem exprima organizat gândurile. Hai că nu e greu.

Eu cred că am explicat destul de clar ca vreau părerile voastre pentru această structura, acest topic este deschis pentru asta plus în primul topic am cerut asta. Nu este greu să-l structurez eu, ideea era ca voiam să folosesc şi părerile voastre...
Până acum am primit doua propuneri de la gabybro: www.suceava.net/forum şi un forum din Galaţi căruia îi aştept linkul de la gabyro.
Mai aştept
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 05 Aug 2008 17:51

dutumihai scrie:Pe mine mă deranjează că eşti oarecum nemulţumit că se scrie aiurea.

Asta a zis SARINA la un moment dat, că forumul este alambicat şi i-am explicat de ce este aşa... Dacă toată lumea zice "în cor" să fac eu structura, o fac, nu-mi este greu, ideea a fost că am vrut să implic pe toţi în asta... şi să nu existe discuţii după.
Aştept până vineri şi dacă până atunci nu primesc minimum 3 idei de structură pe lângă cele prezentate până acum îl fac eu. Ţi se pare ok?
marian
Site Admin

Mesajde marian pe 05 Aug 2008 18:22

SARINA scrie:Am impresia ca aici cineva nu intelege esenta ......... Mihai a explicat scurt si la obiect (ce-i drept mult mai concis decat mine) despre ce e vorba in propozitie :!: Deci ???

Eu înţeleg tot, dar cred că mulţi nu înţeleg ce am cerut eu: implicarea tuturor în realizarea acestei structuri. Dacă ne mai contrazicem mult o fac fără să vă mai cer aceste păreri. Greşesc că vă cer părerea? Că nu vă mai înţeleg...
marian
Site Admin

Mesajde crinutza_angel pe 05 Aug 2008 19:37

crinutza_angel

Mesajde crinutza_angel pe 05 Aug 2008 21:18

Marian, eu zic sa te apuci sa structurezi forumul. Un model foarte bun este forumul galatenilor pe care ti la dat gabybro. Iti spun eu ca nu mai ai nevoie de alte sugestii, ele vor veni pe parcurs. Lumea vrea sa vada ca lucrurile se misca repede.
crinutza_angel

Mesajde marian pe 06 Aug 2008 04:13

Am început să structurez forumul, dar încă nu am terminat, este destul de târziu așa ca voi continua mâine. Dacă mai aveți sugestii le aștept.
Spor la scris!!!
marian
Site Admin

Mesajde Gabry pe 06 Aug 2008 16:21

Da o ocheata si aici poate gasesti ceva interesant http://www.miniclubtorino.it/
As long as you can be disappointed as long you are still young.
Gabry

Mesajde marian pe 07 Aug 2008 00:59

Băgăm! :P
Asta voiam de la voi, teme de discuție.
marian
Site Admin

Mesajde kili pe 09 Aug 2008 11:56

In primul rand, ca sa facem ceva, trebuie sa fim uniti. Nu sa ne certam sau sa purtam discutii gen mess. Sunt deacord cu Mihai, forumul de la Galati, propus de Gabi, este interesant ca structura si este un punct de plecare.
Categoria "sport" exista pe undeva sau o neglijam? Ar fi bine sa o luam in calcul. Daca nu pentru "Sportul prezent" macar pentru "istoria sportului" in Macin. Box, Fotbal........
kili

Urmatorul

Inapoi la Sugestii de la utilizatori