Am discutat în toate topicurile despre ce trebuie făcut cu site-ul şi forumul, toată lumea cere, prea puţini vin cu idei.
Deschid acest topic pentru a nu se mai scrie în altă parte despre asta şi să începem fiecare să facem propuneri pentru nouă structură a forumului.
Ordinea în care văd eu lucrurile şi pe care vreau să o urmez este următoarea:
1. Scrieam acum "alambicat", timp în care gândim structura de bază a forumului, până la data pe care am stabilit-o în primul post, 15 august.
2. Având structura clară, în principiu, fiecare ar trebui să ştie unde scrie şi ce scrie... Tot după ce avem structura voi încerca sa fac ordine în posturile "alambicate", încadrându-le în structurile definite.
3. Nu pot impune eu nimănui să devină moderator. După o anumită activitate pe forum (2-x săptămâni) a userilor pot face propuneri unor useri mai activi dacă sunt interesaţi să devină moderatori. Îniţial m-am gândit la doi moderatori pentru toate forumurile, plus eu în calitate de admin.
4. După ce forumul ajunge la un anumit nivel, iar cei doi moderatori nu vor mai putea face faţă voi începe să atribui anumite categorii unor moderatori care să se ocupe exclusiv de acele categorii, preferabil categoriile care le plac şi în care au o anumită experienţă.
Ce părere aveţi despre paşii pe care vreau să-i urmămăm în evoluţia acestui forum?